Supercharge Your Career: Take the 30-Day Growth Challenge!

Voor groei en perspectief in jouw carrière

0 +

tevreden klanten

0 jaar

ervaring

0

Gemiddelde klantwaardering

De snelste weg voor een maakbaar carrièrepad
Vanuit jouw persoonlijke missie regie nemen leidt tot resultaten die jij wilt
Niet denken maar doen! Want elke dag een stap is ook beweging

Trainer, coach en ondernemer.  En supertrots dat ik hier gekomen ben, juist omdat ik altijd heel druk ben geweest met het voldoen aan verwachtingen van anderen. Zo druk, dat ik niet meer wist wat ik zelf wilde. Ik zette mezelf in de schaduw, op de achtergrond. Alsof ik niet overtuigd was van mijn plek op de wereld. Ik haalde mijn zekerheid en bestaansrecht uit de prestaties die ik leverde in plaats van mijn persoonlijkheid.

Hoe zonde is dat? Resultaten tellen maar even en wegen niet op tegen al het moois dat eenieder van ons bij zich draagt. Als puber en jongvolwassene heb ik hier enorm mee geworsteld. Ik had wel ambitie maar telkens wanneer ik probeerde uit mijn schulp te kruipen, struikelde ik steevast.

Eind twintig kwam ik in aanraking met coaching en leerde ik wat er goed aan mij was. Ik leerde mezelf kennen op een manier waarop ik nooit naar mezelf gekeken had. Het talent dat ik had ontwikkeld om anderen te observeren en te lezen, mocht ik opeens inzetten om anderen te helpen beter te worden. Mijn zelfbeeld veranderde en langzaamaan heb ik ervaren hoe het is om dingen te leren en te genieten van de reis daar naartoe. Leren van het proces in plaats van gefixeerd te zijn op het eindresultaat.

Tegenwoordig word ik vooral gezien als daadkrachtig, opgewekt, verbindend, hardwerkende moeder, gezelligheidsdier, een tikkeltje ongestructureerd, liefhebbende en soms ook mopperende partner maar bovenal authentiek. Kortom ik ben lekker mezelf. En ik gun het jou ook om dat te zijn!

Leven vanuit jouw persoonlijke authenticiteit en vanuit jouw eigen regie. Zodat je kunt genieten van de reis in plaats van alleen de bestemming want er is onderweg zoveel moois te zien en beleven.

Testimonials

  • Al enige tijd voelde ik mij onrustig rondom mijn werk. Heb ik wel de juiste keuze gemaakt door bij deze werkgever te starten? Had ik niet toch iets anders moeten gaan doen? Waar word ik nou echt gelukkig van? Deze vragen bleven terugkomen, zonder dat ik hier zelf antwoord op kon geven. Dit was het punt dat ik besloot om op zoek te gaan naar een coach. Ik had enkele vereisten voor een coach, namelijk: prettige klik, achtergrond in het bedrijfsleven en ervaring met professionals. Merel voldeed aan al deze eisen. De intake verliep soepel en dat heeft mij direct doen beslissen om mijn vraagstuk samen met Merel aan te willen pakken. Ik voelde mij direct op mijn gemak en had snel in de gaten dat Merel de juiste vragen zou stellen om mij aan het denken te zetten. Na enkele sessies kan ik zeggen dat ik het traject succesvol hebt afgerond. Merel heeft mij aan het denken gezet, mij uit mijn comfortzone gehaald en vertrouwen gegeven om de stap te zetten om van het ‘klassieke pad’ af te wijken. Ik zou een ander Merel aanraden als coach. Mits je zelf echt antwoorden wil op je vragen!
  • Ik zat al enige tijd met wat onrust in mijn hoofd. In 2020 een baan overstap gedaan, die niet helemaal goed voelde, maar de vinger op de zere plek leggen lukte me niet. Ik was de weg wat kwijt en wist niet meer goed waar ik naar op zoek was of blij van zou worden. Of zoals ik het zelf graag formuleer: mijn kompas werkte niet meer. Dat was het moment dat ik heb besloten om hier hulp bij te zoeken, en specifiek zocht ik iemand die in staat zou zijn om door mijn eigen ‘schild’ te prikken om mij zou helpen om echt naar binnen te kijken. Ik dacht meteen aan Merel van Veenendaal omdat ik haar kende van een training een aantal jaar geleden. Destijds hadden we een interessante en ‘scherpe’ klik, die ik als positief heb ervaren. Mijn insteek en hulpvraag was erop gericht om meer inzicht in mijn eigen drijfveren te krijgen, en tevens te werken aan een concreet plan voor de toekomst om mijn werk weer met plezier en naar volle tevredenheid te kunnen doen. Ik vond de aanpak van Merel erg prettig: informeel als het kon, even doorduwen als het moest en altijd met begrip voor mij en mijn situatie. Ook heel interessant om te horen hoe je door er anders tegenaan te kijken, een probleem ineens kan veranderen in een sterk argument. Of hoe jezelf kwetsbaar opstellen ook een kracht kan zijn. Het heeft me enorm geholpen om het kompas weer werkend te krijgen en in te zien wat ik zoek in mijn werk, en wat mij als persoon drijft of soms juist tegenhoudt. Ik kan dit iedereen, die het gevoel heeft met de handrem erop te werken, aanraden!
  • Ik vond het vooral fijn dat Merel mij heeft geholpen met vragen als ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’, ‘Wat heb ik nodig?’ en ‘Wat heb ik te bieden!’. Vragen waar ik nooit over na had gedacht bij het zoeken naar vacatures. Mijn traject heeft zich niet gericht naar één nieuwe functie of een nieuwe loopbaan. Nee, ik heb geleerd te zoeken naar functies die bij mij passen, in plaats van vacatures waar ik bij pas. Wat dit oplevert? Dat ik op alle sollicitaties die ik na dit traject heb gestuurd, ben uitgenodigd voor een gesprek. Ik heb een originele sollicitatiebrief en goed onderbouwde CV. Ik weet wat ik zoek en wat ik kan bieden. Dus hopelijk vind ik snel de functie die bij mij past.

Door deelname aan deze Challenge, kun je jouw professionele ontwikkeling een boost geven en de weg banen voor langdurig succes in jouw carrière.

Persoonlijke ontwikkeling

De Challenge stelt je in staat om nieuwe vaardigheden te leren, bestaande vaardigheden te verbeteren en je kennis uit te breiden. Hiermee vergroot je jouw professionele capaciteiten en verbetert je inzetbaarheid.

Carrièrevooruitzichten

Je investeert actief in je carrière. Het vergroten van je vaardigheden, het uitbreiden van je netwerk en het opbouwen van een persoonlijk merk leiden ongetwijfeld tot nieuwe kansen, promoties en groei in je loopbaan.

Zelfvertrouwen

Het behalen van doelen en het overwinnen van uitdagingen tijdens de Challenge zal je zelfvertrouwen vergroten. Je merkt dat je in staat bent om moeilijke taken aan te pakken en succesvol te zijn.          

Netwerkmogelijkheden

Tijdens de Challenge krijg je de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en je professionele netwerk uit te breiden. Dit opent deuren naar waardevolle connecties, mentorschap en mogelijkheden voor samenwerking.

Zichtbaarheid en erkenning

Door actief bezig te zijn met je professionele ontwikkeling en je prestaties te delen, vergroot je je zichtbaarheid binnen je vakgebied. Dit leidt tot erkenning en kansen om je expertise te delen

Groeimindset

Deelname aan de Challenge stimuleert jouw groeimindset, waarbij je bereid bent om uit je comfortzone te stappen, nieuwe uitdagingen aan te gaan en continu te streven naar verbetering en groei

Wil je jouw carrière een boost geven? Doe dan mee aan de 30-Day Growth Challenge!

Ontdek jouw professioneel potentieel en versnel je succes. Leer nieuwe vaardigheden, breid je netwerk uit en creëer een sterk persoonlijk merk. Deze Challenge biedt een gestructureerd plan om jouw carrière te transformeren. Ontdek de kracht van doelgerichte planning, reflectie en groei. Met dagelijkse acties en gerichte inspanningen zul je jezelf verbazen met wat je kunt bereiken in slechts 30 dagen.

Klaar om jezelf uit te dagen, te groeien en jouw carrière naar het volgende niveau te brengen? Sluit je dan aan bij de 30-Day Growth Challenge! en verander jouw professionele leven vandaag nog!

Tijdelijke bonus

Grijp nu deze geweldige tijdelijke bonusaanbieding! Ontvang het Skill & Succes Journal, speciaal ontworpen om jouw ontwikkeltraject te ondersteunen tijdens de challenge. Houd jouw vooruitgang bij, reflecteer op je successen en stel doelgerichte actieplannen op. Met dit waardevolle hulpmiddel kun je je groei maximaliseren en elke dag gemotiveerd blijven. Voor een beperkte tijd kun je het Skill & Succes Journal samen met de challenge krijgen voor slechts €9,95.

Mis deze kans niet om jouw ontwikkeling naar een hoger niveau te tillen! Bestel nu en creëer een pad naar blijvend succes in je carrière.

Testimonial

Al een hele tijd had ik de wens om te verkennen of er werk is waar ik blijer van word. Wat meer met mijn handen werken in plaats van met mijn hoofd. En een zinvolle bijdrage leveren aan de maatschappij. Ik besloot hier hulp bij te zoeken. Merel en ik hadden een prettig kennismakingsgesprek, waarop ik besloot niet verder te zoeken. Merel luistert goed en heeft snel door hoe ze me moet motiveren. Ze heeft me met een aantal praktische adviezen een flinke zet in de goede richting gegeven.’