Bedankt voor het aanvragen van het Carrière Kompas

Nu je het Carrière Kompas hebt aangevraagd, ontvang je een mail voor de inschrijving op mijn mailinglijst. Zodra je dit gedaan hebt, wordt de mail met het Carrière Kompas naar je verstuurd. Het kan zijn dat dit even duurt. maar niet langer dan dertig minuten.

Mocht je niets ontvangen, check dan even de Spam of mijn mail daar terecht is gekomen. Is dat niet het geval, stuur me dan even een mailtje op merel@forwrd.nu. Ik zorg er dan voor dat je het Carrière Kompas zo snel mogelijk ontvangt.

Veel plezier met het invullen en ik hoop dat het je het inzicht geeft waar je naar op zoek bent!

Hartelijke groet,

Merel

Ik kom graag vrijblijvend met je in contact.

Soms is het gewoon even makkelijker om te bellen of te mailen. En nee… twijfel nu niet om dat contact op te zoeken. Want soms ben je dichter bij een nieuwe stap in de goede richting dan je denkt. Soms ben je er maar één mailtje of telefoontje van verwijderd.

Heb je een vraag?
Laat je gegevens achter.

    Contact