Bedankt voor het aanvragen van het Carrière Kompas

De mail met het Carrière Kompas wordt direct naar je verstuurd. Het kan zijn dat dit even duurt. maar zeker niet langer dan dertig minuten.

Mocht je niets ontvangen, check dan even of mijn mail niet in de spam terecht is gekomen. Is dat niet het geval, stuur me dan  een mailtje op merel@forwrd.nu.

Ik zorg er dan voor dat je het Carrière Kompas zo snel mogelijk ontvangt.

Veel plezier met het invullen en ik hoop dat het je het inzicht geeft waar je naar op zoek bent!

Ben je ambitieuzer dan dat en wil je echt grote stappen maken? Zodat jij het verschil kunt maken en volledige regie kunt pakken? Dan ben je van harte welkom op mijn online masterclass “Wie bepaalt jouw koers?”. Tijdens deze masterclass neem ik je mee in mijn bewezen en effectief 4-stappenmodel.

Een model dat ik ontwikkeld heb om het voor jouw makkelijker en overzichtelijker te maken. Ontdek met mij jouw persoonlijke missie en neem de regie over jouw carrière! Zodat jij vanuit zingeving invulling kan geven aan jouw talent en meer voldoening haalt uit jouw werkende leven. Want wie bepaalt jouw koers?

Hiermee kun jij zelf stevig aan het roer staan en jouw koers bepalen! Welke stap jouw volgende is en wat je gaat doen met jouw inzichten is helemaal aan jou. Welke keuze je ook maakt, kom in ieder geval in actie! Want ik gun het jou van harte dat je zelf in regie bent in jouw carrière!

Hartelijke groet,

Merel

Ik kom graag vrijblijvend met je in contact.

Soms is het gewoon even makkelijker om te bellen of te mailen. En nee… twijfel nu niet om dat contact op te zoeken. Want soms ben je dichter bij een nieuwe stap in de goede richting dan je denkt. Soms ben je er maar één mailtje of telefoontje van verwijderd.

Heb je een vraag?
Laat je gegevens achter.