Online Challenge In één week meer regie in mijn loopbaan

In 5 dagen tijd leer jij  jezelf beter positioneren zodat je gericht op jouw doel af gaat

Veel professionals proberen te passen op een bepaalde rol of functie, terwijl juist daarmee jouw persoonlijke kracht verloren gaat! Wil jij ontdekken hoe dat voor jou is? Doe dan mee met de Online Challenge! 

In 5 dagen leer jij jouw persoonlijke kracht ontdekken en ontvang je handvatten om die stappen te maken die jij wilt. Ik neem je dagelijks mee aan de hand van een opdracht (max. 15 minuten) waar je direct mee aan de slag kunt. Zo maak je in één week tijd een grote sprong voorwaarts!

Daar bovenop verloot ik aan het eind van de week een gratis Talent- en Motivatie Analyse onder alle deelnemers. Omdat ik als geen ander weet dat mensen gemotiveerder, effectiever en succesvoller zijn als ze werk doen dat dicht bij hun ware aard ligt. De TMA biedt jou inzicht in jouw drijfveren, competenties, talenten en ontwikkelmogelijkheden! 

Reactie van een eerdere deelnemer:

 Ik vond het vooral fijn dat Merel mij heeft geholpen met vragen als ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’, ‘Wat heb ik nodig?’ en ‘Wat heb ik te bieden!’. Vragen waar ik nooit over na had gedacht bij het zoeken naar vacatures. Mijn traject heeft zich niet gericht naar één nieuwe functie of een nieuwe loopbaan. Nee, ik heb geleerd te zoeken naar functies die bij mij passen, in plaats van vacatures waar ik bij pas. Wat dit oplevert? Dat ik op alle sollicitaties die ik na dit traject heb gestuurd, ben uitgenodigd voor een gesprek. Ik heb een originele sollicitatiebrief en goed onderbouwde CV. Ik weet wat ik zoek en wat ik kan bieden. Dus hopelijk vind ik snel de functie die bij mij past.

Ilse, fysiotherapeut

 

Interesse?

Meld je aan via een email naar merel@forwrd.nu, dan ontvang je van mij een uitnodiging voor deze Online Challenge. 

Of laat hier je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak met je in te plannen.

Inschrijven Online Challenge